Need A Simple & Clean Website? Well, you have come to the right place! Feel free to surf around

About Me

Saya Imaginekan

aboutmeSeorang pereka front end web dari Gombak, Selangor. Saya mempunyai ijazah Sarjana Muda dalam bidang Teknologi Maklumat dengan kepakaran dalam reka bentuk web, dari University Teknologi PETRONAS . Saya telah bekerja dengan beberapa pelanggan SME selama ini. Senarai sebahagiannya termasuk Majalah Seni Beladiri, Persatuan Menembak Kebangsaan dan MSC Corporate Services . Pada siang hari saya bekerja sebagai Penasihat IT Designer Lead di Staples , di mana saya mereka bentuk dan piksel menggilap untuk web di seluruh dunia. Pada waktu malam dan pada hujung minggu, anda mungkin akan mendapati saya keluar dan kira-kira, sama ada dengan DSLR saya Canon atau iPhone (kadang-kadang kedua-duanya) di-tangan, meneroka dan belajar tentang tempat ini cukup menakjubkan kita panggil Bumi. Jika anda ingin, anda boleh turunkan saya garis .

Minat

Reka bentuk web, fotografi , seni, pengembaraan motosikal, badminton, makanan vegetarian, basikal mountain, muzik, dan Android dan IOS.
Kemahiran
Saya mereka bentuk terutamanya menggunakan gabungan lakaran, rangka dawai dan Photoshop. Saya menulis pengaturcaraan menggunakan Dreamweaver dengan XHTML, CSS, sedikit JavaScript, dan penggunaan Cloud Internet


Mengenai laman ini

Imaginekan.my dikuasakan oleh Joomlal. Laman web ini telah direka dan dibangunkan menggunakan XHTML dan CSS tableless sah yang mematuhi W3C itu Piawaian Web .  

Background Image

Header Color

:

Content Color

: